Κοπή βασιλόπιτας Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Κοπή βασιλόπιτας Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης

kopi-vasilopitas

14/02/2020


Σε κλίμα συναδελφικό και ευχάριστο η Διοίκηση της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης έκοψε την βασιλόπιττα για το καλό του έτους 2020 παρουσία μελών της, με την ευχή και την ελπίδα για ένα έτος με υγεία, ειρήνη, αποδοτικότητα για τις οικογένειες των μελών της, για ένα έτος καλύτερο από τα προηγούμενα για τους επαγγελματίες και τον κλάδο μας.

Η Πρόεδρος κυρία Ελένη Τεζαψίδου κατά τον χαιρετισμό της ευχήθηκε εγκάρδια σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τόνισε τη σπουδαιότητα της ενότητας των μελών και της συσπείρωσης γύρω από τη Διοίκηση, διότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του ιστορικού μας συλλόγου, τη δυναμική μας εκπροσώπηση στους ανώτερους συνδικαλιστικούς φορείς και τον συνεχή μας αγώνα για την ανάκαμψη του κλάδου μας.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου σε γνωστό κέντρο της πόλης μας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΒΕΘ κύριος Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Βιοτεχνών κύριος Χρήστος Μαρμαρινός, ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΟΒΣΘ κύριος Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΩΘ κύριος Αντώνης Τρύφων και ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Αδειούχων Βιοτεχνών Φανοποιών Βαφέων Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης κύριος Τηλέμαχος Μαυρίδης.