Η Lufthansa διαθέτει το προσωπικό με ιατρική κατάρτιση στον αγώνα κατά του κορονοϊού – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Η Lufthansa διαθέτει το προσωπικό με ιατρική κατάρτιση στον αγώνα κατά του κορονοϊού

OraThess Post Thumb

24/03/2020


−    Οι εργαζόμενοι της εταιρείας με ιατρική κατάρτιση θα μπορούν να εργαστούν εθελοντικά σε ιδρύματα περίθαλψης

−    Η εταιρεία θα συνεχίσει να καταβάλλει κανονικά τον μισθό τους

−    Η Lufthansa ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης στις δύσκολες περιστάσεις που επικρατούν   

 

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει θέσει όλο τον κόσμο σε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πλέον, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τις πλήρεις επιπτώσεις της πανδημίας. Ένα, ωστόσο, είναι σίγουρο. Ότι υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη σε ιατρικό προσωπικό. Για να βοηθήσει προς αυτόν τον σκοπό, η Lufthansa ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης και θα απελευθερώσει, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία, όλο το προσωπικό που διαθέτει ιατρική κατάρτιση ώστε να εργαστεί εθελοντικά στα ιδρύματα περίθαλψης. Η Lufthansa θα συνεχίσει να καταβάλλει κανονικά το μισθό τους, για όσο διάστημα εργάζονται εθελοντικά.

 

Ο Όμιλος καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες και στο θέμα του επαναπατρισμού όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, καθώς πραγματοποιεί πολυάριθμες ειδικές πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Σε στενή διαβούλευση με τις κυβερνήσεις των αγορών της κάθε αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου και για λογαριασμό τουριστικών εταιρειών και εταιρειών κρουαζιέρων, οι εταιρείες προσφέρουν σήμερα περίπου 140 ειδικές πτήσεις. Ως εκ τούτου, περισσότεροι από 20.000 επιβάτες ταξιδεύουν με τις Lufthansa, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Edelweiss για να επιστρέψουν στις χώρες τους. Ακόμη περισσότερες ειδικές πτήσεις πρόκειται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

 

Επιπλέον, ο Όμιλος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι η ροή των φορτίων σε Γερμανία και Ευρώπη δεν θα σταματήσει. Η Lufthansa Cargo συνεχίζει το προγραμματισμένο πτητικό της έργο, εκτός των ακυρώσεων στην ηπειρωτική Κίνα, και συνεχίζει κανονικά την λειτουργία  ολόκληρού του cargo στόλου της.