Η Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του κέντρου UNESCO δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Η Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του κέντρου UNESCO δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Unesco

26/02/2020


Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του Κέντρου Unesco για την πολύτιμη προσφορά και την υποστήριξή τους στο εκπαιδευτικό έργο του Σωματείου, αφού πρόσφατα ολοκληρώθηκε η παράδοση επτά kit ρομποτικής, τα οποία αγοράστηκαν από τα έσοδα της κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσαν πρόσφατα στο Porto Palace.

Unesco Η παράδοση έγινε στο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου  από την Προέδρο κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Ντόρα Τακά, Εύη Δοσίου-Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Τσαμασιάν και Στέλλα Ντόκα.

Το πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό παρέλαβαν σε κλίμα συγκίνησης, εκ μέρους του Σωματείου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Ουζούνογλου, ο Παιδαγωγικός Σύμβουλος Βορείου Ελλάδος κ. Γιώργος Μπασδάρης, η Συντονίστρια της Ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου κα Ρενάτα Τσιρλιγκάνη και η κα Λήδα Παπαδοπούλου, μέλος της Ομάδας Στήριξης.

 

Unesco

 

Ακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου του Σωματείου στα μέλη της Εταιρίας Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών του Κέντρου Unesco επισημαίνοντας ότι από εδώ και μπρος τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου θα έχουν και αυτά  την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής!

 

Unesco

Λίγα λόγια για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν τα εξής προγράμματα: • Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο • Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη • Ξενώνας Bρεφών SOS στην Αθήνα • Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, τον Πειραιά και τις Σάπες Ροδόπης • Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα.