ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου

OraThess Post Thumb

10/02/2020


Αστρολογικές προβλέψεις, αναλυτικά για το κάθε ζώδιο. Από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020, από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου!

 

ΚΡΙΟΣ

 Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείς με τις βαθύτερες ανάγκες σου, που έχεις αφήσει στην άκρη και εξακολουθούν να σε παιδεύουν. Θα υπάρξουν κάποιες έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, για τις οποίες θα ευθύνονται κυρίως τρίτα πρόσωπα και οι συμπεριφορές τους, αλλά παράλληλα και κάποια έκτακτα γεγονότα, που διαφοροποιούν την καθημερινότητά σου χωρίς να μπορείς εσύ να επέμβεις, τουλάχιστον άμεσα. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις, προσπάθησε να είσαι σαφής σε συζητήσεις εμπορικές, οικονομικές ή πρακτικές, και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι καταστάσεις και οικονομικά σου δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Αν έχεις σταθερό δεσμό, το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα εκτοξευθεί στα ύψη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να δουλέψεις σκληρά, ώστε να τα καταφέρεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου διευκολύνεται σημαντικά, κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Συμβουλή … Η διαφορά μεταξύ αυτού που είσαι και αυτού που θες να γίνεις, είναι αυτό που κάνεις.

Τυχεροί αριθμοί…18,25,37,40.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, με πολλές αντιπαραθέσεις, αλλά και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Παρόλα αυτά, είναι ακατάλληλη εποχή για αποφάσεις που θα σε δέσμευαν σε νέες ιστορίες αγάπης, ενώ κάτι τέτοιο προτείνεται για εσένα στο τέλος του μήνα. Απόλαυσε τα καλά που μπορεί να σου δώσει η ζωή και μείνε λίγο αποστασιοποιημένος από καταστάσεις έντασης, εριστικών προθέσεων ή εμπλοκής σε προβλήματα τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η δυναμική διάθεση, θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση να βρεις τις πολυπόθητες λύσεις που ψάχνεις για τα ερωτικά σου ζητήματα. Βρες περισσότερο χρόνο για το ταίρι σου, άφησε το ρομαντισμό που κρύβεις μέσα σου να εκδηλωθεί και απογειωθείτε μαζί στον έβδομο ουρανό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τον τελευταίο καιρό σού ασκούνται αρκετές πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα χωρίς εσύ να είσαι ο υπαίτιος. Θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο δυναμικά, αν θέλεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Κρατώντας πάντα ένα μέτρο, περιόρισε το στρες και την απελπισία που σου προκαλούν οι καταστάσεις και φτιάξε ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό πλάνο. Σου παρουσιάζονται εκείνες οι ευκαιρίες που αναζητούσες καιρό τώρα, για να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου και να νιώθεις πιο σίγουρος και ασφαλής. Συμβουλή … Ποτέ μην αλλάξεις για να εντυπωσιάσεις κάποιον. Άλλαξε επειδή σε κάνει καλύτερο άτομο και σε οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τυχεροί αριθμοί…13,27,32,41.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κουραστική, αλλά παράλληλα δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα, ιδίως για τα επαγγελματικά σου. Αντιθέσεις στη συναισθηματική σου ζωή δε θα λείψουν, αλλά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις, εκεί που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και αρκούντως προσγειωμένος. Διατήρησε όμως διπλωματική συμπεριφορά, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα στην πλευρά των άλλων. Στον επαγγελματικό τομέα, ότι κι αν μεσολαβήσει, δεν μπορεί να φρενάρει μία πρόοδο που εξελίσσεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα ερωτικά σου χρήζουν της προσοχής σου, καθώς με όλες τις ασχολίες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, τα έχεις παραμελήσει λίγο. Για να παίρνεις αυτό που θες από τη σχέση σου και να μην υπάρχουν διαφωνίες, φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης σε κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Αναβάθμισε τη σχέση σου, αποβάλλοντας δισταγμούς και εγωιστικές τάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι νέες προοπτικές που θα φανούν στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες. Στα οικονομικά σου πρέπει υιοθετήσεις πρόγραμμα και να κινείσαι με μέτρο.

Συμβουλή … Όταν κάποιος σου λέει, «Έχεις αλλάξει», μπορεί να στο λέει επειδή έχεις σταματήσει να ζεις τη ζωή με τον δικό τους τρόπο.

Τυχεροί αριθμοί…9,20,44,46.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιδράσεις σου μέχρι τώρα ήταν υπερβολικές, από εδώ και πέρα όμως, στο μόνο κομμάτι που θα χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση, είναι το κοινωνικό και επαγγελματικό. Εκεί δε θα σκεφτείς τι χρειάζεται να κάνεις, γιατί θα λειτουργήσεις αυθόρμητα, όμως θα ακολουθήσεις όλους τους όρους και τους κανόνες. Το ότι θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και γενικά την εικόνα σου, θα σε βοηθήσει να βάλεις τη δική σου σφραγίδα και θα σε κάνει να φανείς περισσότερο. Οι σχέσεις που θες να βελτιώσεις με κάποια άτομα, θα σε καθορίσουν, γιατί με τις επιρροές που θα δεχτείς, θα υποχρεωθείς να κινηθείς δυναμικά και συγκρατημένα, γεγονός όμως που θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου πρέπει να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσεις στο σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Επίλεξε να μην κολλάς στα αρνητικά της σχέσης σου, αλλά να επικεντρωθείς στα θετικά της, ώστε να περάσεις όμορφα μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολύ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι, θα σε στηρίξουν και θα συμβάλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αποσυμπιεστείς από τη δυσμένεια που αντιμετώπιζες.

Συμβουλή …  Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Η ζωή έχει να κάνει με τον να μοιράζεσαι την χαρά σου με τους άλλους.

Τυχεροί αριθμοί…7,12,35,44.

 

ΛΕΩΝ

Ενώ έχεις ευελιξία και προσπαθείς για το καλύτερο, δεν μπορείς να κάνεις καμία υποχώρηση. Δείχνεις ένα πρόσωπο απόλυτο και δε δέχεσαι παρεμβάσεις ή υποδείξεις για το σωστό ή το λάθος από κανέναν. Σε πιθανή διένεξη για κάποια βασικά θέματα, θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια στάση και δε θα κάνεις πίσω στις απόψεις σου, κυρίως αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Μερικές φορές δε χρειάζεται να νιώθεις ότι πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο για να καταφέρεις πράγματα, γιατί υπερβάλλεις και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ότι ζεις. Το να βρεθείς με πολύ κόσμο και να γίνεις ισότιμο μέλος μιας ομάδας ή παρέας, σου είναι δύσκολο, γιατί εσύ πρώτα διαχωρίζεις τον εαυτό σου και απαιτείς αναγνώριση με το «καλημέρα», ίσως γιατί έτσι καλύπτεις κάποιες ανασφάλειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Λίγο πιεσμένος θα είναι ο ερωτικός σου τομέας, με εντάσεις και γκρίνιες. Προσπάθησε να στηρίζεις το ταίρι σου και μην αμελείς τις ανάγκες του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να επέλθει ηρεμία μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και με δυναμισμό κάνε πραγματικότητα ότι βάλεις στο μυαλό σου. Ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να εκπληρώσεις επιτυχώς κάθε σου σχέδιο, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ακολουθείς ένα πλάνο. Μην επαναπαύεσαι στιγμή, ψάχνοντας διαρκώς εναλλακτικές οδούς σε περίπτωση που συναντήσεις κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου προστάζουν προσοχή, καθώς αν κάνεις ανοίγματα, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Συμβουλή …  Υπάρχει διαφορά από το να τα παρατάς και από το να ξέρεις πότε είναι αρκετά.

Τυχεροί αριθμοί…10,26,38,45.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάνει τις προσπάθειές σου και το στοίχημα το έχεις κερδίσει, γι’ αυτό, όσο παραμένεις διαλλακτικός και συνεργάσιμος, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Το θετικό είναι ότι πλέον με τις επιρροές που δέχεσαι, τα σχέδια και οι ιδέες σου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το ότι θα είσαι με πολύ κόσμο και θα έρχεσαι σε επαφή, ακόμα και με άτομα που δε συμφωνείς μαζί τους, θα σου δώσει επιπλέον γνώσεις πάνω σε θέματα της δουλειάς και έτσι θα βαδίζεις πιο άνετα. Μπορεί να διχαστείς από διάφορες συζητήσεις και να θέλεις να ακολουθήσεις πολλούς δρόμους, αλλά τουλάχιστον επικοινωνείς και δε θα βγεις από το παιχνίδι. Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου θέλει προσοχή, καθώς όλα μοιάζουν να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Λόγω της έντασης που αισθάνεσαι και των ανασφαλειών που σε διακατέχουν, υπάρχει περίπτωση να πεις λόγια που δεν πρέπει και δεν εννοείς στον σύντροφό σου. Μείνε μακριά από διαπληκτισμούς και ατέρμονες συζητήσεις. Συζητήστε ώριμα και με ψυχραιμία, για να βρείτε από κοινού τις χρυσές τομές που ψάχνετε, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αναμένεται να είναι λίγο πιεσμένη από ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Απομονώσου λίγο, για να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που θες στη ζωή σου, τι σου λείπει και τι ζητάς. Παλιότερα θέματα δε θα πρέπει να σε πτοήσουν και να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Πάτα γερά στα πόδια σου, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, καλά θα κάνεις να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν.

Συμβουλή … Συχνά δεχόμαστε την αγάπη που νομίζουμε ότι μας αξίζει.

Τυχεροί αριθμοί…14,23,39,47.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει μια καλή εξέλιξη των πραγμάτων και αυτό σου δίνει δυνατότητες ανάπτυξης. Εκεί που νόμιζες ότι σε μια συνεργασία τα πάντα είχαν τελειώσει, τώρα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και σου δίνουν τεράστια θέληση για να πετύχεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζεις εύκολα κάποια πράγματα, απλά και μόνο με την επικοινωνία και την επαφή κι αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Το οικονομικό με ένα συνεργάτη ή σύντροφο ή το θέμα ενός ακινήτου θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει να το διαχειριστείς όσο πιο διπλωματικά και ευέλικτα γίνεται, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει στασιμότητα και να σε παρασύρει σε αποφάσεις, που δε θα σε συμφέρουν καθόλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις για τα καλά τη σχέση σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες, για αυτό και καλό θα είναι να μην κάνεις το οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει αυτό το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Μείνε ανεπηρέαστος ακόμη και από κάποιες απρόοπτες εξελίξεις, που θα ταράξουν την καθημερινότητά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα εργασιακά σου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα βγεις κερδισμένος. Τόλμησε να ρισκάρεις, καθώς με πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Επαγγελματικά ζητήματα δρομολογούνται και αισθάνεσαι ηθική ικανοποίηση.

Συμβουλή … Είναι ο δικός σου δρόμος, και μόνο δικός σου. Άλλοι μπορεί να περπατήσουν μαζί σου, αλλά κανείς δεν μπορεί να περπατήσει για εσένα.

Τυχεροί αριθμοί…1,26,36,49.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμώνεις, μέσα από συνεργασίες και στενές σχέσεις. Οι υποσχέσεις σου θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν γρήγορα, για να μην εκτεθείς ότι δεν κρατάς το λόγω σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη φήμη σου αυτή την περίοδο, για να μπορείς να κάνεις καλύτερες επαφές και να έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση σε καινούργιες ευκαιρίες, που πιθανόν να εμφανιστούν. Συμβόλαια ή εγγυήσεις που θα δοθούν από την πλευρά σου για μια συμφωνία, θα πρέπει να τηρηθούν 100% για να μην υπάρχουν μετά ακυρώσεις και δυσκολίες. Αυτό που έχεις ανάγκη και πρέπει να κάνεις, αν και κάπως ζορίζεσαι, είναι τα ανοίγματα και η επικοινωνία με τους γύρω σου και γενικά με άτομα που έχεις μια πιο κοντινή σχέση, όπως με την οικογένειά σου. Θα δείξεις μεν τις κρυφές σου πτυχές, αλλά θα σε δικαιολογήσουν πιο εύκολα μέσα τους, καθώς μερικές φορές δείχνεις άτρωτος και παρεξηγείσαι. Η ουσία είναι το να γνωρίζουν ότι περνάς και εσύ τα δικά σου, για να έχουν κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Θα ανέβει πολύ ο ερωτισμός σου και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικές και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις σου για αλλαγές στην άκρη. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις ότι με κόπο έχεις πετύχει και μείνε πιστός στην πορεία που έχεις χαράξει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας με την ίδια αποτελεσματική στρατηγική. Ίσως δυσκολευτείς λίγο, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, έχεις κάνει ανοίγματα παραπάνω από ότι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου, με αποτέλεσμα τώρα να είσαι σε λίγο δύσκολη θέση. Βάλε μια τάξη σιγά-σιγά, έως ότου ανακάμψεις ξανά.

Συμβουλή …  Αν αγαπάς κάποιον, πες του το. Γιατί οι καρδιές συχνά ραγίζουν από λέξεις που δεν λέγονται.

Τυχεροί αριθμοί…15,33,45,47.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η δυνατή σου κράση, αλλά και το έντονο πνεύμα της επικοινωνίας και της συνεργασίας που έχεις, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις πράγματα, που πάντα ήθελες. Αλλά τώρα θα έχεις κι επιπλέον ευκαιρίες, που μπορεί να προέρθουν από τις ενέργειες που κάνεις μαζί με κάποια άλλα άτομα, καθώς θα δημιουργηθεί μια νέα υποδομή, που θα σε αναβαθμίσει. Θα κάνεις ποικίλες επαφές για να έχεις εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείς σωστά οτιδήποτε σου παρουσιάζεται, γιατί μερικές φορές χάνεσαι μέσα στην πολυπλοκότητά σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την απλότητα και την καθαρότητα σκέψεων, αλλά και πράξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου παίρνεις επιτέλους την απόφαση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που καιρό τώρα είχες στην αναμονή, γιατί δίσταζες. Σε καμία περίπτωση μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, διότι θα βγεις χαμένος. Μόνο με συγκέντρωση στο στόχο σου και πολύ προσεκτικές κινήσεις θα πετύχεις όσα θέλεις. Και στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι προσεκτική, διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και έξυπνοι ελιγμοί, προκειμένου να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Συμβουλή …  Ζήσε με τέτοιο τρόπο που αν κάποιος αποφάσιζε να μιλήσει άσχημα για σένα, κανείς δεν θα τον πίστευε.

Τυχεροί αριθμοί…11,28,39,44.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βάλει σκοπό να υλοποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία γυροφέρνεις μεγάλο διάστημα και θα καταφέρεις να πας μπροστά, εφ’ όσον σκέφτεσαι πρακτικά και ώριμα. Σίγουρα κάτι καλό θα πετύχεις κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Οι σχέσεις σου και γενικά όλο το επικοινωνιακό σου κομμάτι αναβαθμίζεται αυτήν την εβδομάδα, πρώτον γιατί το παλεύεις περισσότερο και δεύτερον γιατί ευνοεί τέτοιες ενέργειες. Δεν σου είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και το κάνεις. Προτιμάς να αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου, χωρίς να έχεις επαφές με πολύ κόσμο, όμως χρειάζεται να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις, για να μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι εξελίξεις που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις για εκείνο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτές τις μέρες θα είσαι λίγο νευρικός, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις αποφάσεις, αφού μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις, όσο κι αν κάποιες στιγμές αυτό σε δυσκολέψει. Νέα έσοδα που θα εμφανιστούν, θα σε φέρουν σε ακόμη πιο εύκολη θέση, με καλό προγραμματισμό και υπομονή, θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

Συμβουλή … Ο πιο σίγουρος τρόπος για να πετύχεις, είναι πάντα να δοκιμάζεις μια ακόμα φορά.

Τυχεροί αριθμοί…20,25,36,48.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, από τη μια θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και από την άλλη μπορεί να βαριέσαι ή να νιώθεις μια μεγάλη κούραση. Οπότε, αρνείσαι να έρθεις σε επαφή ακόμα και με παρέες ή άτομα που αγαπάς, γιατί θεωρείς ότι θα σπαταλήσεις ενέργεια. Εννοείται ότι αυτό δε γίνεται κάθε μέρα, αλλά γενικά είσαι σε μια περίεργη διάθεση, που όλα τα μετράς. Ίσως σκέφτεσαι με πολύ αργό τρόπο και καθυστερείς σε οτιδήποτε κάνεις ή να μη σου ταιριάζει το περιβάλλον και να θέλεις να το αλλάξεις. Η επιστροφή ενός φίλου ή συνεργάτη, ενδεχομένως να σε γυρίσει για λίγο πίσω, σε παλιές καταστάσεις, και αυτό δε θα σου αρέσει, ευτυχώς όμως δε θα κρατήσει και πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο, που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Η διάθεσή σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν κάνεις σωστούς και έξυπνους ελιγμούς αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου. Συνεργάσου με άτομα του χώρου που εμπιστεύεσαι και πάνω απ’ όλα μείνε πιστή στον εαυτό σου. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν ακόμη να κάνεις τα έξοδα που καιρό τώρα θέλεις και που θα σε ανανεώσουν. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και διατήρησε το καλό σου πρόγραμμα, ώστε να ανακάμψεις.

Συμβουλή … Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι ένα πράγμα, αλλά το να πιστεύεις πραγματικά και να ζεις σαν τον εαυτό σου είναι άλλο πράγμα. Με τόση κοινωνική κλιμάκωση στην κοινωνία μας, μερικές φορές ξεχνάμε ποιοι είμαστε.

Τυχεροί αριθμοί…14,26,35,44.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δυναμώνεις όλο αυτό το διάστημα, για αυτό βρίσκεις εύκολα τα πατήματά σου, κάτι που είναι το πλέον απαραίτητο για σένα. Αναζητάς το δίκιο σε κινήσεις και πράξεις ατόμων και επειδή δεν το βλέπεις, απογοητεύεσαι και επηρεάζεται κι η επικοινωνία ή η ένταξή σου σε κάποιους κύκλους. Η δικαιοσύνη είναι, ωστόσο, για τον καθένα κάτι υποκειμενικό, οπότε μην μπερδεύεσαι, κυρίως αν έχεις συνεργάτες που νιώθεις ότι κάπου σε υποβιβάζουν, γιατί δεν είναι η πραγματικότητα. Γενικά, θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στα οικονομικά και θα αισθάνεσαι ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις κάποιες απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου, που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γίνε πιο επιφυλακτικός με ορισμένους συνεργάτες σου, που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Χειρίσου σωστά νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ώστε να σου αποφέρουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε ξεκουράσει επιτέλους

Συμβουλή … Το μονοπάτι για τον προορισμό μας δεν είναι πάντοτε ευθεία. Πάμε από λάθος δρόμους, χανόμαστε, και γυρίζουμε πίσω. Αλλά ίσως δεν έχει σημασία ποιο δρόμο ακολουθούμε. Ίσως αυτό που έχει σημασία, είναι το ότι έχουμε ξεκινήσει.

Τυχεροί αριθμοί…3,17,36,45.