Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

ΖΩΔΙΑ: Από τις 26/11 έως τις 02/12

OraThess Post Thumb

26/11/2018


Προβλέψεις αστρολογικές, αναλυτικά για το κάθε ζώδιο, για την εβδομάδα 26/11 έως 02/12, από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

ΚΡΙΟΣ  
Εξαιρετικά σύνθετη εμφανίζεται αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου και φέρνει κάποιες ανατροπές, έξοδα και επιβαρύνσεις όχι μόνο οικονομικές αλλά και ψυχολογικές τις οποίες πιθανόν να δημιουργήσουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Nα ξαναδείς τα οικονομικά σου, τα περιουσιακά σου και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου. Από κάπου θα χάσεις και από κάπου αλλού μπορεί να κερδίσεις. Το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να πει κανείς πως μέσα από μια πρόχειρη εκτίμηση θα συνειδητοποιήσεις και ποια πρόσωπα ή καταστάσεις είναι αυτά στα οποία μπορείς να …ακουμπήσεις ή και να επενδύσεις. Φρόντισε περισσότερο τον οργανισμό σου και περιόρισε όσο είναι δυνατόν τις ανθυγιεινές συνήθειες.

Αισθηματικές
Θα ανέβουν τα επίπεδα ρομαντισμού σου στα ύψη και οι πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τις δεσμευμένες όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τις singles.

Επαγγελματικές
Στην αρχή της εβδομάδας σπεύσε να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει στην άκρη και αφορούν στα οικονομικά σου ζητήματα. Οι πιθανότητες να βγεις από το πρόγραμμά σου και να τρέχεις για όλα τελευταία στιγμή είναι πολλές και πρέπει να προσέχεις.

Συμβουλή…Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ , ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΑΛΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ…

 

Τυχεροί Αριθμοί …17,25,36,42.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πίεση που σου ασκεί και αυτή η εβδομάδα δυσχεραίνει σημαντικά τις κινήσεις και τις επιλογές σου. Με ιδιαίτερη προσοχή αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου και μην σπαταλάς χρήματα για δώρα και περιττές αγορές. Ο οικονομικός τομέας βάλλεται και κάποιες εκκρεμότητες με το δημόσιο θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Εύνοια θα υπάρξει στον αισθηματικό και φιλικό τομέα και φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν και η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται με αποτέλεσμα να περάσεις κάποιο διάστημα αρκετά καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνει πολύ σκληρή εάν βάλεις τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι με το σύντροφό σου και καλό θα είναι δείξεις ψυχραιμία σε όσα απρόοπτα γεγονότα προκληθούν. Οι singles του ζωδίου καλά θα κάνετε να είστε πιο εγκρατείς στις εκδηλώσεις σας προς το αντίθετο φύλο γιατί καμιά φορά οι πιεστικές διεκδικήσεις σας φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτική με τις συνεργασίες σου αυτήν την εβδομάδα γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση και να επέλθει η παγωμάρα και το άγχος που αυτή συνεπάγεται. Καλύτερες εξελίξεις αλλά αυτές θα έλθουν με σκληρή δουλειά και με αίσθηση του μέτρου από πλευράς σου.
Συμβουλή….ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΟ ΜΥΑΛΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…

Τυχεροί Αριθμοί…16,3,27,43.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα σχέδιο, μια σχέση ή μια συνεργασία σου μπορούν να τραυματιστούν ή να σπάσουν και αυτό εξαρτάται βέβαια από τις κινήσεις που θα κάνεις. Ίσως κιόλας βιώσεις μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σου. Χρήματα βλέπεις να έρχονται και να φεύγουν και εσύ δεν μπορείς να βάλεις τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Στον εργασιακό σου χώρο πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα με ανώτερους ή συνεργάτες. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση συμβουλεύσου κάποιο έμπιστο πρόσωπο.

Αισθηματικές
Ευνοούνται οι  αισθηματικές σου υποθέσεις. Οι καλές όψεις που πραγματοποιούνται δεν αποκλείουν ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκεις τις παρέες με φίλους γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσεις το άτομο που θα σου αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς σου…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και κυρίως μην παρασυρθείς σε δώρα και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.
Συμβουλή…. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ…

Τυχεροί Αριθμοί…8,24,39,42.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για το ζώδιό σου και θα ωφεληθείς σε αρκετούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Οι μέρες αυτές θα ευνοήσουν ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά, περιουσιακά συμφέροντα, επαγγελματικά, σπουδές κ.ά. Επίσης εύνοια θα έχεις στα ερωτικά σου, θα έχεις αρκετές συμπάθειες και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ,θα είσαι αρκετά δημοφιλής. Σε πολλά θέματα οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να επικρατήσεις. Προσοχή χρειάζεται στο να μην μπερδέψεις φιλίες και έρωτες, ενώ και η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου να προσέχεις λίγο την Τετάρτη η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και θα προκαλέσει αρκετές κατακτήσεις. Αυτό είναι καλό για τις singles, όμως για τις δεσμευμένες πρέπει να προσέξετε και να μαζευτείτε λίγο γιατί οι αταξίες σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας φέρουν στην πολύ δύσκολη θέση της απολογούμενης απέναντι στο σύντροφό σας.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις επαφές σου με το εξωτερικό, για να οργανώσεις σεμινάρια ή να επιμορφωθείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κακή συνεννόηση με συναδέλφους και πελάτες σου κάτω από την επιρροή του. Από πλευράς σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς για να αποφύγεις τους σκοπέλους.

Συμβουλή…. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ….

Τυχεροί Αριθμοί…21,34,39,28.

ΛΕΩΝ
Ανησυχία, φόβος και κούραση είναι τα πιθανά συναισθήματα που παίζουν αυτήν τη βδομάδα. Όμως από την άλλη οι μέρες μπορεί να φέρουν και μια απάντηση ή ένα γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει σε κάτι …λυτρωτικά. Ακόμα πιθανόν να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για πολλά θέματα που σε αφορούν. Στα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσεις να διαπιστώσεις που δεν γίνεται κάτι σωστά και έτσι να αλλάξεις ρότα. Μην ζητάς τώρα πολλά τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου και να είσαι περισσότερο προσαρμοστική και διαλλακτική κυρίως στην εργασία σου. Κάτι καλύτερο διαφαίνεται σε σχέση με τα οικονομικά σου αλλά χρειάζεται χρόνο ακόμα. Μια πιο ήρεμη κατάσταση επικρατεί στην οικογένεια και τα αισθηματικά σου ενώ προετοιμάσου για μεγαλύτερο όφελος και κάποιες ικανοποιήσεις γενικότερα.

Αισθηματικές
Την Κυριακή θα αναδειχτεί η γοητεία, η ηδυπάθεια, ο ερωτισμός σου για να κάνεις κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να εμφυσήσεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου .Θα βγουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες και ο ρομαντισμός σου. Ωστόσο, να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς καταστάσεις γιατί είναι κρίμα κάποια στιγμή να πέσεις από τα σύννεφα!

Επαγγελματικές
Το Σάββατο θα σε βάλει σε μια δοκιμασία των ορίων και των αντοχών σου. Τα μόνα όπλα σου για αυτήν την περίοδο είναι οι αρετές σου . Κοινώς, επιστράτευσε την υπομονή, την επιμονή και τη σύνεσή σου και θα αποφύγεις τις τρικλοποδιές αρκετά αποτελεσματικά.

Συμβουλή…. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ «ΟΧΙ» ΘΑ ΑΚΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ «ΝΑΙ» ΕΙΣΑΙ…

Τυχεροί Αριθμοί…17,25,33,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά θορυβωδώς και ο τομέας που επιβαρύνεται περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου αλλά και με οτιδήποτε σου παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας. Τα οικογενειακά προβλήματα έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό σου και καλείσαι να βρεις λύσεις μόνη σου αφού δεν βλέπεις βοήθεια από πουθενά. Κινήσου προσεκτικά και πρόσεξε την υγεία σου που με όλη αυτήν την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Αισθηματικές
Από την Τετάρτη και μετά έρχονται ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σου πρέπει να εστιαστεί στο τέλος της εβδομάδας και μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι θα αναπτύξεις πολλές δραστηριότητες, γεγονός που θα σε εξαντλήσει σωματικά και πιθανώς ψυχικά λόγω άγχους. Οι εντάσεις θα είναι αρκετές στον εργασιακό σου χώρο, ιδιαίτερα λόγω των άσπονδων συνεργατών σου που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σου βάλουν παγίδες, δρώντας πίσω από την πλάτη σου. Επειδή θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις τον ανταγωνισμό, προσπάθησε να μην τους δίνεις σημασία και να παραμείνεις εστιασμένη στους στόχους σου.
Συμβουλή….ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ , ΟΜΩΣ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…

Τυχεροί Αριθμοί…1,13,34,29.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα περιέχει αρκετά αρνητικά αλλά και πολλά θετικά για το ζώδιό σου. Τα πρώτα αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή, η οποία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη λόγω της έντασης που κυριαρχεί σε σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους. Κάποια πράγματα όταν κάνουν τον κύκλο τους ή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τωρινές ανάγκες μπορεί να τελειώσουν τώρα και καλό θα είναι να το κάνεις αυτό και στην πράξη. Εάν πάλι βίωσες ένα δύσκολο γεγονός ή κάτι δυσάρεστο πριν λίγο καιρό τώρα να περιμένεις κάτι καινούριο αλλά θετικό αυτήν τη φορά που μπορεί να αφορά σχέσεις φιλικές, αισθηματικές ή οικογενειακές. Αυτό το διάστημα θα δεις να ανοίγει και η κοινωνική σου ζωή. Προσκλήσεις για εξόδους αλλά και αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια θα μπουν στο πρόγραμμά σου .
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας  το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια που θα σε στεναχωρήσουν. Αν έχεις κρύψει αλήθειες ή στηρίζεσαι σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες για τη σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και ιδιαίτερα αν ακόμη είσαι single έχεις πολλές πιθανότητες να γνωριστείς με το έτερον σου ήμισυ!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της μπορεί να αποτελέσει την τροχοπέδη στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Από την Παρασκευή και μετά όμως θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για τα τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις και να νιώσεις καλύτερα.
Συμβουλή…. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ…

Τυχεροί Αριθμοί…16,25,31,45.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για το ζώδιό σου και σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα δεις να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Αυτό θα συμβάλει προς το καλύτερο σε ό, τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, αλλά και με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Πρέπει να κινηθείς προσεκτικά σε θέματα περιουσιακά και με ό,τι αφορά στο δημόσιο και διάφορες οφειλές προς τρίτους. Επίσης χρειάζεται να σκέφτεσαι και να κινείσαι πολύ προσεκτικά στις διάφορες σχέσεις σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ίσως εκεί να ανακαλύψεις κάποιο παρασκήνιο από κάποια “δικά” σου άτομα. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα και η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Επίσης, χαμένη μπορεί να βγεις κι αν αφήσεις τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σου. Οι singles του ζωδίου καλύτερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης γιατί οτιδήποτε άλλο το μόνο που θα κάνει θα είναι να σας κουράσει!

Επαγγελματικές
Διευκολύνεται το όποιο επικοινωνιακό σου χάρισμα στον εργασιακό σου χώρο,ωστόσο είναι προτιμότερο να κρατάς τις αποστάσεις σου με τους συνεργάτες και τους πελάτες, προκειμένου να μην υπάρξει δυσαρέσκεια.
Συμβουλή…NA ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ , Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ Η ΜΑΧΑΙΡΙ…

Τυχεροί Αριθμοί…27,32,42,49.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά περίεργα, με πολλές υποχρεώσεις και πολύ κούραση αλλά από την Τετάρτη και μετά θα έρθει η ανταμοιβή σου. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του που σου είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο παρελθόν τελειώνουν εδώ και θα ανακουφιστείς. Επίσης κληρονομικά θέματα, αλλά και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα δεις να έχουν καλά αποτελέσματα στο κοντινό διάστημα. Από τον καινούριο χρόνο μάλιστα και μετά θα μπορέσεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα με μεγαλύτερη επιτυχία καθώς οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις , το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής θα γίνει σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό το οποίο εκτός από τη λίμπιντό σου, θα ανεβάσει και το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σου αλλά και την ευαισθησία σου και την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Κάπως δύσκολα θα είναι τα θέματα που θα σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σου τομέα όσον αφορά στη διαχείριση τους. Προβληματικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις, εκτονώνοντας αρνητικά συναισθήματα οργής και καταπιεσμένων παραπόνων. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην εμπιστεύεσαι αυτούς που θα σου υποσχεθούν εύκολα κέρδη.
Συμβουλή… ΕΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ…

Τυχεροί Αριθμοί…4,16,28,46.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο γάμος, η σχέση σου, αλλά και οι διάφορες σχέσεις: επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές καθώς και συνεργασίες και συνεταιρισμοί βρίσκονται …επί τάπητος. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, γι’ αυτό η προσοχή και η ψυχραιμία από μέρους σου θεωρούνται απαραίτητες. Το διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις στη διαδικασία για ένα ιδιαίτερο ψάξιμο γύρω από το πως αλλά και ποιοι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται κοντά σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ερωτικές παρασπονδίες αν είσαι ήδη σε μια σχέση που δεν θέλεις να χαλάσεις. Από οικονομικής απόψεως, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όποιες ιδέες και προτάσεις σου γίνουν που μπορεί να έχουν κάποιο ενδιαφέρον και εξέτασε τες καλά αν πρόκειται να τις αποδεχτείς!

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σου ζωή. Να προσέχεις τι λες, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγεις κάποιους σκοπέλους. Οι singles μην επιστρέφετε σε έρωτες που έχουν ήδη τελειώσει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου καθημερινότητά  καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες. Αντίθετα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική καθώς η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και δικαιωμένη θα βγεις όσο υποστηρίξεις τη δουλειά σου με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Συμβουλή…ΓΙΝΕ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ….

Τυχεροί Αριθμοί…6,28,38,42.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η υγεία και ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα περισσότερο. Στη συνέχεια θα προβληματιστείς με τις σχέσεις σου με συναδέλφους και υφιστάμενους. Οπλίσου με ψυχραιμία και αντιμετώπισέ τους με προσοχή και διπλωματία. Αν δεις πως οι κινήσεις αυτές δεν φέρνουν βελτίωση και αποκατάσταση στις σχέσεις σου αποστασιοποιήσου για κάποιο χρονικό διάστημα. Το διάστημα που διανύεις είναι σύνθετο οπότε μπορεί κάποια στιγμή οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Πολύ λεπτές είναι και οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν και στην οικογένεια αλλά και σε ό, τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Κράτησε χαμηλό προφίλ και αν παρουσιαστούν προβλήματα προσπάθησε να περιορίσεις το θυμό ή την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις αν προσπαθήσεις να φτιάξεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και την οικογένειά σου. Αξίζει να βάλεις και νερό στο κρασί σου και ρομαντισμό στις βραδιές σου, τόσο αν είσαι single όσο και δεσμευμένη!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αρχίζει δύσκολα για εσένα και μπορεί να σου προκαλέσει αρκετά εμπόδια και ανατροπές. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, προκειμένου να μη διαταραχθούν κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και να αντιμετωπίσεις εχθρικές συμπεριφορές από κάποιους προϊσταμένους σου που μέχρι τώρα υποστήριζαν τις προσπάθειες και τη δουλειά σου. Κάνε υπομονή!
Συμβουλή…ΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ? ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ…

Τυχεροί Αριθμοί…7,26,31,39.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένουν αρκετές δονήσεις που κυρίως θα αφορούν στο γάμο σου και τις διάφορες σχέσεις σου. Προβλήματα που χρόνιζαν θα έρθουν στην επιφάνεια και εσύ θα κληθείς να βρεις λύσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στο τι λες. Αν δεν θέλεις να χάσεις ανθρώπους από κοντά σου ρίξε μπόλικο νερό στο κρασί σου. Από την Τετάρτη και μετά συνεταιρισμοί και συνεργασίες δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο έστω και αργά-αργά , μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου τα οποία θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Η οικονομική δυσχέρεια αρχίζει να φεύγει και να έρχονται κάποια χρήματα στις τσέπες σου. Πρόσεξε όμως, τη διαχείρισή τους γιατί έρχονται έξοδα ή από λεφτά που οφείλεις σε τρίτους ή από κάποιες νέες υποχρεώσεις που θα αναγκαστείς να αναλάβεις. Ο τομέας της υγείας ευτυχώς δεν βάλλεται δυσμενώς από τους πλανήτες, απλά χρειάζεσαι λίγη ηρεμία και ξεκούραση.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει μάλλον ανατρεπτικά για τους έρωτές σου , η λίμπιντό σου ανεβαίνει και μαζί της η διάθεσή σου να συγχωνευθείς σε μία σχέση ουσίας με το ταίρι σου. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ όσον αφορά στις singles του ζωδίου!

Επαγγελματικές
Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες στο χώρο της εργασίας σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ενώ θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεν θα βρίσκεις το δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς την εποχή και τα προσόντα σου και μείνε πιστή σε αυτούς.

Συμβουλή…ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ…

Τυχεροί Αριθμοί…9,14,25,46.