Εκπαιδευτικά εργαστήρια Σαββάτου στο Ολυμπιακό Μουσείο – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Εκπαιδευτικά εργαστήρια Σαββάτου στο Ολυμπιακό Μουσείο

Olympiako-Mouseio

16/10/2019


Το φθινόπωρο ήρθε και το Ολυμπιακό Μουσείο άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά, με τον Α’ κύκλο του δημοφιλούς εργαστηρίου ‘’ Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής’’, που γίνεται για 16η συνεχόμενη χρονιά, με αθρόα συμμετοχή και τεράστια επιτυχία.

Olympiako-MouseioΈτσι, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το Μουσείο γέμισε με ενθουσιώδεις λιλιπούτειους σεφ, έτοιμους να πάρουν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους… όπου με όρεξη για δημιουργία, ξεκίνησαν το μαγείρεμα. Τα παιδιά έβαλαν σκούφους και ποδιές – ειδική προσφορά του Χορηγού του εργαστηρίου ”Εβλογημένο νηστίσιμο” – και μας παρέσυραν σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι, με παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές, εμπνευσμένες από άλλους, μακρινούς μα αγαπημένους πολιτισμούς. Η πρώτη για τη φετινή χρονιά συνταγή μας ταξίδεψε μέσα από υπέροχες μυρωδιές από μπαχαρικά, στην Ινδία, μετατρέποντας την εμπειρία σε γαστριμαργική απόλαυση.

Olympiako-MouseioΠαρέα με τους εξειδικευμένους σεφ-παιδαγωγούς, οι μικροί μας μάγειρες θα ανακαλύπτουν – καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς – κάθε Σάββατο, τα μυστικά και τις τεχνικές δημιουργίας νόστιμων και παράλληλα υγιεινών πιάτων.

Η Ολυμπιακή ομάδα των Μικρών Σεφ… θα συνεχίσει να μεγαλώνει, μέσα από νέες εγγραφές, που θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του Οκτώβρη.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!!

 

Πληροφορίες καθημερινά 9.00-16.00 στο 

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τ 2310968531 ή/και edu1@olympicmuseum.org.gr