Εκδήλωση για την Άνοια στην Καλαμαριά – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Εκδήλωση για την Άνοια στην Καλαμαριά

ANoia

25/09/2019


Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία Αlzheimer Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια, οργανώνει  ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Η άνοια σήμερα».

 

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο «Οδού Χηλής», θα μιλήσει η κ. Ελένη Πόπτση, ψυχολόγος, υποψήφια διδάκτωρ του ΑΠΘ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ινστιτούτου Νευροεκφυλιστικών Διαταραχών.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι δημότες για την άνοια αλλά και για  τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν, στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, στο Α΄ΚΑΠΗ Καλαμαριάς (κτίριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κολοτούρου 14 – 2ος όροφος) και μπορούν να προσέρχονται οι κάτοικοι άνω των 65 ετών, μετά από τηλεφωνικό  ραντεβού (τηλ. 2313 314 593 κ. Αθανασιάδου).