Εθελοντική αιμοδοσία του Bloode στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Εθελοντική αιμοδοσία του Bloode στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς

OraThess Post Thumb

07/05/2020


Ο Δήμος Καλαμαριάς ανταποκρινόμενος στις δράσεις του σύγχρονου Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Bloode παραχωρεί για διήμερη εθελοντική αιμοδοσία το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς (ΔΑΚ).

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το νοσοκομείο Άγιος Παύλος στο ΔΑΚ (Τριπόλεως με Σουρμένων γωνία) την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαΐου από τις 9:00 έως τις 12:00.

Η δράση διοργανώνεται με αφορμή τις συνθήκες έλλειψης σε αποθέματα αίματος που δημιουργούνται λόγω του Covid-19. Κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζει ο ΕΟΔΥ και οι μονάδες αίματος θα διατεθούν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Δήμος Καλαμαριάς θέλοντας να συμβάλει στην ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία στηρίζει έμπρακτα τέτοιες δράσεις.

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε στη σελίδα Bloode στο Facebook ή στο bloode@bloode.org

Σε περίπτωση που οι εθελοντές αιμοδότες δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο μπορούν να επικοινωνήσουν με το Bloode για να λάβουν τον κωδικό μεταφοράς προς και από την αιμοδοσία με BEAT.

Το Bloode είναι ένας σύγχρονος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που μέσα από τις δράσεις του προάγει την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει άμεσα σε επαφή εθελοντές αιμοδότες με όσους το έχουν ανάγκη.