Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ανδρολογικού Εργαστηρίου Ζεγκινιάδου – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ανδρολογικού Εργαστηρίου Ζεγκινιάδου

OraThess Post Thumb

20/06/2019


Σε κλίμα γιορτινό και με την παρουσία πλήθους κόσμου η Βιολόγος Αναπαραγωγής Θεοδοσία Ζεγκινιάδου πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ανδρολογικού-Ζεγκινιάδου στο κέντρο της πόλης, στην οδό Φραγκίνη 7, περιοχή Λουλουδάδικα.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν περισσότερα από 300 άτομα, φίλοι και συνεργάτες από το χώρο της ιατρικής, του επιχειρείν, του τουρισμού και της πολιτικής.
Η κ. Ζεγκινιάδου ξεκίνησε το πρώτο εργαστήριο για τον έλεγχο της Ανδρικής Γονιμότητας το 1996 από τη Θεσσαλονίκη. Τότε είχε στη διάθεσή της μόλις ένα μικρό δωμάτιο στην Κλινική «Γαληνός», που της έκανε την τιμή να της παραχωρήσει ο Γ. Αλεξίδης, ο ιδιοκτήτης της κλινικής.
Μετά από 25 χρόνια πορείας και σκληρής δουλειάς το Ανδρολογικό-Ζεγκινιάδου πλέον βρίσκεται σε ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, 200 τμ, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για να χωρέσουν τον εξοπλισμό που απαιτείται για όλες τις εξετάσεις που γίνονται – εξειδικευμένες και μη, και δίνουν τη δυνατότητα στην κ. Ζεγκινιάδου να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο.