Δωρεά εξοπλισμού στον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΘ-Helexpo – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Δωρεά εξοπλισμού στον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΘ-Helexpo

PIROSVESTIKI

18/12/2019


Στη δωρεά εξοπλισμού στον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του εθνικού εκθεσιακού φορέα. Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε είναι κατάλληλος για τον απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες και αυτοκίνητα.

 

PIROSVESTIKI Κατά την εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής παρόντες ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχος κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Κοσμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής και ο διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας, κ. Παντελής Ιωαννίδης.

 

Η ΔΕΘ-Helexpo έχει στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να συνδράμει το έργο της. Άλλωστε οι πυροσβέστες επιτελούν ένα πραγματικό λειτούργημα, θέτοντας καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο για το κοινό καλό.

 

Συνεπής στη στρατηγική της να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-Helexpo βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών φορέων και συμβάλλει στους σκοπούς τους με κάθε μέσο που διαθέτει.