Δωρεάν Σεμινάριο Χορού από τους Χορευτές της Ομάδας της Serge Aime Coulibaly – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Δωρεάν Σεμινάριο Χορού από τους Χορευτές της Ομάδας της Serge Aime Coulibaly

sergeaimecoulibaly

14/10/2019


Εργαστήριο/Workshop χορού από χορευτές της ομάδας του Serge Aimé Coulibaly – Ida Faho, Ahmed Soura, Marion Alzieu θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 54ων Δημητρίων, την Παρασκευή 18, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, κατά τις ώρες 10.30-13.00 και την Κυριακή  20 Οκτωβρίου, από τις 10.30 έως τις 12.30, στην Ανώτερη Δημοτική Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Γιάννη Χαλκίδη 32Α).

 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε σπουδαστές χορού και επαγγελματίες χορευτές και προσφέρεται δωρεάν έπειτα από διαδικασία επιλογής σε 20 άτομα.

 

Τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιούν την εκμάθηση χορογραφικών περασμάτων και την ερμηνεία του χορευτή μέσα από μια προσωπική σύνθεση, τοποθετώντας τους συμμετέχοντες στην πλευρά του χοροθέατρου, ώστε να εξερευνήσουν την ενέργειά τους και την καθολικότητα που ορίζουν.Ακολούθως την τελευταία ημέρα του εργαστηρίου Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2019, η ομάδα του Serge Aimé Coulibaly θα παρουσιάσει την παράσταση χορού Kalakuta Republiκ στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το εργαστήριο πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, e-mail, τηλέφωνο) και ένα σύντομο βιογραφικό (έως 50 λέξεις). Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν υποβληθεί έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00. Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες ενώ η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω του e-mail

p.zaptie@thessaloniki.gr  (Πολυξένη Ζαπτιέ)

 

Φόρμα αίτησης: https://bit.ly/2nKZJqh

 

Πληροφορίες για το fasodansetheatre στην ιστοσελίδα: https://www.fasodansetheatre.com/en/welcome/

 

Η επίσημη ιστοσελίδα των 54ων Δημητρίων εδώ

Τα 54α Δημήτρια στο Facebook: https://www.facebook.com/dimitriafestival/ 

Τα 54α Δημήτρια στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitriafestival/

Τα 54α Δημήτρια στο Twitter: https://twitter.com/dimitriafest