Γ. Ζουγανέλης – Ελ. Δήμου – Δ. Τσακνής – Λ. Παπαδόπουλος live στον Μύλο – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Γ. Ζουγανέλης – Ελ. Δήμου – Δ. Τσακνής – Λ. Παπαδόπουλος live στον Μύλο

OraThess Post Thumb

11/03/2020


Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής με μια μουσική παράσταση που λάτρεψε το Αθηναϊκό κοινό, έρχονται στην Αποθήκη του Μύλου το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 για μία εμφάνιση.

Γέλιο, αναμνήσεις, ατάκες που μεσουρανούσαν κάποτε, στον πολυχώρο που έχει συνδυαστεί με μοναδικά live της μουσικής σκηνής, τέσσερις φίλοι από παλιά ξανασυναντιούνται και φέρνουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα και όλα!

 

Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τις μουσική τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες…

 

Οταν οι μουσικές φιλίες & συγγένειες ενώνονται, η μουσική αποκτά ουσία και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

 

Στην μοναδική παράσταση συμμετέχει η Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταπεραμέντο τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης!

 

Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν καταξιωμένοι μουσικοί.

 

Βαγγέλης Κοτζάμπασης: Τύμπανα, Άκης Αμπράζης: Μπάσο, Δημήτρης Καρασούλος: Κιθάρες, Δήμήτρης Μπέλος: Ενορχηστρώσεις – πλήκτρα, Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι και η Μαρίνα Τσοκάνη: Πλήκτρα

Mylos Αποθήκη
Ανδρέου Γεωργίου 56,Θεσσαλονίκη

Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής Live
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στις 21:30

Πληροφορίες & Κρατήσεις : 2310 551 836 – 6936 44 55 33