Γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου

XANTH-ASVESTOXORIOU
Δημήτρης Παππάς, Δημήτρης Στρατάκης, ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης, Δημήτρης Καραΐσκος

27/09/2019


Σε κλίμα ζεστό και φιλόξενο, όπως ακριβώς χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Χ.Α.Ν.Θ., γιόρτασε η Οργάνωση τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του Παραρτήματος της Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου.

 

XANTH-ASVESTOXORIOU

Η Πρόεδρος του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Αλεξία Αηδονά, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, ο Γενικός Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ. Βασίλης Ιωάννου

 

 

XANTH-ASVESTOXORIOU

Δημήτρης Παππάς, Δημήτρης Στρατάκης, ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης, Δημήτρης Καραΐσκος

 

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου που τίμησε τη Χ.Α.Ν.Θ.  με την παρουσία του και έδωσε δύναμη στην Οργάνωση να συνεχίσει το έργο της, με στόχο τα καλύτερα που έρχονται, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης στον χαιρετισμό του.

 

 

 

 

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς / υποστηρικτές της εκδήλωσης:

 

XANTH-ASVESTOXORIOU

Αφροδίτη Ρώμπη, Αλεξία Αηδονά

 

Η εκδήλωση έκλεισε δίνοντας όλοι ραντεβού στα 50χρονα του Παραρτήματος Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου και πριν από αυτά… στα 100χρονα της Χ.Α.Ν.Θ.!!!

 

XANTH-ASVESTOXORIOU

Ελένη Αθανασιάδου, Παναγιώτης Πετράς, Λυδία Κοκκόρια, Ιωάννης Σωσσίδης, Γιάννης Ηλιάδης, Βασίλης Ιωάννου

Λίγα λόγια για τη Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου

Το Παράρτημα συμπλήρωσε τρεις δεκαετίες ζωής και προσφοράς στον οικισμό

Στο Ασβεστοχώρι, ένα παλαιό οικισμό στην άλλη πλευρά του δάσους του Σέιχ Σου κλήθηκε να ιδρύσει Παράρτημα η Αδελφότητα πριν 30 χρόνια από εθελοντές κατοίκους του. Το Παράρτημα ξεκίνησε με 56 συμμετοχές το 1989 και 5 προγράμματα και μέσω μιας συνεχούς ανοδικής πορείας πλησίασε τις 500 συμμετοχές το 2007 και 28 προγράμματα. Το 1996 επεκτάθηκε σε δεύτερο ενοικιαζόμενο κτίριο και μαζί άρχισε και η ανάπτυξη της περιοχής, με μετακίνηση Θεσσαλονικέων από το κέντρο της πόλης στα προάστια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του ιδιόκτητου κτιρίου, που στεγάζει σήμερα τη Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου, του οποίου η θεμελίωση έγινε στις 13 Ιουνίου 2012 και στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 τα επίσημα εγκαίνια.

Το Παράρτημα οφείλει μια ιδιαίτερη αναφορά στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης, με δωρεά & δάνειο της οποίας ανεγέρθηκε το νέο κτίριο. Το κτίριο περιλαμβάνεται στην Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2014 και στα 5 καλύτερα σε πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό 2014 για τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του.

Σήμερα οι συνθήκες της καθημερινότητας και των ενδιαφερόντων των παιδιών και των γονέων  τους, έχουν αλλάξει. Κυρίως όμως έχει αλλάξει η ανθρώπινη επικοινωνία, τόσο απαραίτητη για όλους. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον που συνέχεια μεταλλάσσεται, που η τεχνολογία, η έρευνα, η επιστήμη τρέχουν με άλματα, η Χ.Α.Ν.Θ Ασβεστοχωρίου συνεχίζει μέσω των προγραμμάτων της να βρίσκει τους τρόπους να προσφέρει τις αρχές και τις αξίες  της.