Για 9η χρονιά η INTERSPORT «Φτάνει Παντού»! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Για 9η χρονιά η INTERSPORT «Φτάνει Παντού»!

15/01/2020


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, η INTERSPORT στήριξε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και χάρισε στους μικρούς μαθητές πολλά χαμόγελα!

 

INTERSPORT

INTERSPORT Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών που αποτελεί μέλος του Ομίλου FOURLIS, υλοποίησε για 9η συνεχή χρονιά τη δράση κοινωνικής ευθύνης «Φτάνουμε Παντού», και επισκέφτηκε 14 Δημοτικά Σχολεία στον Μαραθώνα, στη Ραφήνα και στη Μάνδρα, για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερους από 3.500 μαθητές καθώς και για να τους ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωστής διατροφής.

 

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, και  απώτερο σκοπό έχει να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του αθλητισμού σε μαθητές απομακρυσμένων σχολείων της ελληνικής περιφέρειας αλλά και πληγεισών περιοχών, όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

 

INTERSPORT Κάθε φθινόπωρο, η προσέγγιση στις περιοχές – στόχους του προγράμματος γίνεται με την κινητή μονάδα της INTERSPORT, η οποία φτάνει «παντού» για να διανείμει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών εξοπλισμό, όπως αξεσουάρ και είδη γυμναστικής για προπονήσεις σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

 

Τη μονάδα συνοδεύουν, κάθε φορά, διακεκριμένοι αθλητές τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι επιλέγονται ακριβώς επειδή είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εμπνεύσουν στα παιδιά αξίες και ιδεώδη πάνω στα οποία θα μπορέσουν να οικοδομήσουν προοπτικές για το μέλλον τους.

 

INTERSPORT

Το πρόγραμμα «Φτάνουμε Παντού» υλοποιείται σε συνεργασία με τους εκάστοτε Δήμους από το 2011. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η INTERSPORT έχει επισκεφτεί συνολικά 230 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, προσεγγίζοντας  περισσότερους από 28.000 μαθητές με τη συνοδεία 110 καταξιωμένων αθλητών.

 

 

 

Σχετικά με την INTERSPORT

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 50 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT  Κύπρου,  Τουρκίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας, με σύνολο 114 καταστημάτων σε όλο το region έως σήμερα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 44 χώρες και δίκτυο 5.600 καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.intersport.gr