Αισθητική οδοντιατρική στο Δήμο Θεσσαλονίκης! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Αισθητική οδοντιατρική στο Δήμο Θεσσαλονίκης!

24/12/2019


Στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται ιατρικές πράξεις αισθητικής οδοντιατρικής .

Αισθητική αντικατάσταση σφραγίσματος κεντρικού τομέα άνω γνάθου (Αισθητική αντικατάσταση έμφραξης κοπτικού χείλους κεντρικού τομέα άνω γνάθου).

 

Αντιμετωπίζουμε καθημερινά έκτος από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα οδοντιατρεία μας, και περιστατικά πιο απαιτητικά. Κάποια από τα περιστατικά αυτά αφορούν τερηδόνες σπασίματα, και δυσχρωμίες στα πρόσθια δόντια. Αυτά αποτελούν σημαντικά προβλήματα στην αισθητική ζώνη του χαμόγελου.

Στα αισθητικά σφραγίσματα παρόλο που χρησιμοποιούνται αρκετά ίδια υλικά με τα κλασικά σφραγίσματα που ξέρουμε όλοι μας, η τεχνική είναι εντελώς διαφορετική.

Παρακάτω είναι 2 διαφορετικά περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από εθελόντρια οδοντίατρο στο δημοτικό οδοντιατρείο της Τριανδρίας, Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό αυτό αφορά ένα παιδί 11 χρονών που μετά από πτώση από ποδήλατο έσπασε τα 2 μπροστινά του δόντια.

child-teeth

 

Το αποτέλεσμα είναι  και αισθητικό και λειτουργικό.

Το επόμενο περιστατικό αφορά έναν κύριο ο οποίος κατά  την διάρκεια της θεραπείας για περιοδοντίτιδα έσπασε κομμάτι παλιού σφραγίσματος παρασέρνοντας και την πρόσθια πλευρά του δοντιού.

man-teeth

Επίσης πραγματοποιούνται  σφραγίσματα, απονευρώσεις , εξαγωγές, καθαρισμός δοντιών , θεραπεία ουλίτιδας-περιδοντίτιδας, φθορίωση δοντιών.

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται σε κατοίκους ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι ή δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

 

Τα δημοτικά ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο : 2313318643.