Γευστικά Νέα
Wine plus: Ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα από τον Λίβανο στο εστιατόριο Chan
Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο εστιατόριο Chan στο The Met Hotel, ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο...
Διαβαστε ΠερισσοτεραSaint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου!
Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑπό την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Γενάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει μαζί του αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ακόμα και σε αυτόν που σχετίζεται με τη γαστρονομία και τις μαγειρικές μας συνήθειες.
Διαβαστε ΠερισσοτεραWine plus: «Αμύνταιο. Μια up & coming αμπελουργική περιοχή!»
Η αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου είναι η βορειότερη και η πιο ψυχρή της Ελλάδας.... Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 20.00, στην πρώτη συνάντηση του Wine Club για τη νέα χρονιά θα περιπλανηθούμε νοερά σε αμπελώνες και οινοποιεία στη ζώνη του Αμυνταίου.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΟ ΕΟΣ Σάμου και η chef Ντίνα Νικολάου προτείνουν για το τραπέζι μας!
Μία υπέροχη συνταγή: Τερίνα κοτόπουλου με cranberries και Samos Anthemis, από τον ΕΟΣ Σάμου και τη chef Ντίνα Νικολάου.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΒραβεία True Leaders: Πραγματικός ηγέτης η alfa!
Με την ανάδειξή της σε Πραγματικό Ηγέτη, στην τελική κατάταξη του έγκριτου θεσμού True Leaders της ICAP, που επιβραβεύει τις πλέον αξιόλογες και δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, η alfa...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας
Μία εύκολη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι μας και όχι μόνο. Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας! Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΦιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού
Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΕλληνικά Κελλάρια: Η πλούσια γκάμα των κρασιών της στολίζει τα γιορτινά τραπέζια!
Κόκκινα, Λευκά, Ροζέ και Γλυκά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο World Class Fine Drinking Cocktail Festival
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το World Class Fine Drinking, απολαμβάνοντας classic cocktails with a twist! 27 από τα κορυφαία bars της πόλης υποδέχτηκαν τους Θεσσαλονικείς στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι, προσφέροντας σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ.
Διαβαστε ΠερισσοτεραWine plus: Ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα από τον Λίβανο στο εστιατόριο Chan
Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο εστιατόριο Chan στο The Met Hotel, ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο...
Διαβαστε ΠερισσοτεραSaint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου!
Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑπό την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Γενάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει μαζί του αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ακόμα και σε αυτόν που σχετίζεται με τη γαστρονομία και τις μαγειρικές μας συνήθειες.
Διαβαστε ΠερισσοτεραWine plus: «Αμύνταιο. Μια up & coming αμπελουργική περιοχή!»
Η αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου είναι η βορειότερη και η πιο ψυχρή της Ελλάδας.... Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 20.00, στην πρώτη συνάντηση του Wine Club για τη νέα χρονιά θα περιπλανηθούμε νοερά σε αμπελώνες και οινοποιεία στη ζώνη του Αμυνταίου.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΟ ΕΟΣ Σάμου και η chef Ντίνα Νικολάου προτείνουν για το τραπέζι μας!
Μία υπέροχη συνταγή: Τερίνα κοτόπουλου με cranberries και Samos Anthemis, από τον ΕΟΣ Σάμου και τη chef Ντίνα Νικολάου.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΒραβεία True Leaders: Πραγματικός ηγέτης η alfa!
Με την ανάδειξή της σε Πραγματικό Ηγέτη, στην τελική κατάταξη του έγκριτου θεσμού True Leaders της ICAP, που επιβραβεύει τις πλέον αξιόλογες και δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, η alfa...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας
Μία εύκολη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι μας και όχι μόνο. Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας! Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΦιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού
Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΕλληνικά Κελλάρια: Η πλούσια γκάμα των κρασιών της στολίζει τα γιορτινά τραπέζια!
Κόκκινα, Λευκά, Ροζέ και Γλυκά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο World Class Fine Drinking Cocktail Festival
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το World Class Fine Drinking, απολαμβάνοντας classic cocktails with a twist! 27 από τα κορυφαία bars της πόλης υποδέχτηκαν τους Θεσσαλονικείς στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι, προσφέροντας σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ.
Διαβαστε Περισσοτερα