Γευστικά Νέα
Το νηστίσιμο διατροφικό μενού της Taste and Diet
Το Νηστίσιμο μενού αποτελεί την επιλογή όσων επιθυμούν να νηστέψουν, χωρίς να στερείται ποικιλίας και γεύσης με 1100 kcal μ.ό. ανά ημέρα.
Διαβαστε Περισσοτερα«Μύλοι Κεπενού»: Νέο λογότυπο και ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα
Νέο λογότυπο και ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα εισήγαγε η βιομηχανία «Μύλοι Κεπενού» από την αρχή του νέου έτους.
Διαβαστε Περισσοτερα«ESPRESSIONISM»: Η αυθεντική τέχνη του Espresso από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη καινοτομούν και φέρνουν στην ελληνική αγορά, την απόλαυση του αυθεντικού espresso μέσα από τη νέα τους κατηγορία Espresso Capsules, στις οποίες η γεύση και το άρωμα του αυθεντικού καφέ σε κατακλύζουν.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ chef Ντίνα Νικολάου εμπνέεται από το Samos Nectar του ΕΟΣ Σάμου και δημιουργεί ένα «ερωτεύσιμο» γλυκό
Η ημέρα η οποία αφιερώνεται εδώ και χρόνια στον έρωτα, αποτέλεσε την αφορμή ώστε η διακεκριμένη σεφ Ντίνα Νικολάου να «εμπνευστεί» από την ερωτεύσιμη ποιότητα και αγαπημένη γεύση των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου προτείνοντας ένα σαγηνευτικό επιδόρπιο: Στρούντελ μπακλαβά με σοκολάτα και σιρόπι από το λιαστό, παλαιωμένο, υπέροχο Samos Nectar.
Διαβαστε ΠερισσοτεραGourmet Τσικνοπέμπτη @εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki
H Wine Plus μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.
Διαβαστε ΠερισσοτεραWine Club THESSALONIKI’96: «Εξαιρετικά & Εκπληκτικά Syrah»
Η καλλιέργεια του Syrah στην Ελλάδα ξεκίνησε στις αρχές του ’90 από τη Μακεδονία και πλέον έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα, σε Θράκη, Θεσσαλία, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα και Κρήτη.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑπό την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Φλεβάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Ο Φεβρουάριος, ο δεύτερος μήνας του χρόνου, μας προσφέρει ένα γεμάτο καλάθι με φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Μπορούμε να απολαύσουμε και τις 29 ημέρες του, διαλέγοντας προσεκτικά τα φρέσκα του, εμπλουτίζοντας την διατροφή μας με υγεία αλλά και υπέροχες γεύσεις. Η Ελληνικά Κελλάρια προτείνει υπέροχα ξηρά και γλυκά κρασιά από την πλούσια γκάμα της, για να συνοδεύσετε τα φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα του Φλεβάρη.
Διαβαστε ΠερισσοτεραIspirazione Italiana: Νέα σειρά καφέ με άρωμα Ιταλίας
Η Nespresso παρουσιάζει τη νέα σειρά καφέ, Ispirazione Italiana, που απονείμει φόρο τιμής στην Ιταλία καθώς εμπνέεται από την κουλτούρα και τις παραδόσεις της Ρώμης, της Φλωρεντίας, του Παλέρμο, της Νάπολη, της Γένοβας και της Βενετίας.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ HELL ENERGY παρουσιάζει 2 νέες Ice Cool, limited edition γεύσεις για φέτος το χειμώνα!
Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, παρουσιάζει 2 νέες limited edition γεύσεις για φέτος το χειμώνα. Οι νέοι συνδυασμοί από τις αγαπημένες γεύσεις σταφύλι-κεράσι...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ 2η Rosé Grand Tasting στο Makedonia Palace
H 2η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki θα φέρει και πάλι… την άνοιξη των ροζέ κρασιών στην πόλη!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΤο νηστίσιμο διατροφικό μενού της Taste and Diet
Το Νηστίσιμο μενού αποτελεί την επιλογή όσων επιθυμούν να νηστέψουν, χωρίς να στερείται ποικιλίας και γεύσης με 1100 kcal μ.ό. ανά ημέρα.
Διαβαστε Περισσοτερα«Μύλοι Κεπενού»: Νέο λογότυπο και ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα
Νέο λογότυπο και ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα εισήγαγε η βιομηχανία «Μύλοι Κεπενού» από την αρχή του νέου έτους.
Διαβαστε Περισσοτερα«ESPRESSIONISM»: Η αυθεντική τέχνη του Espresso από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη καινοτομούν και φέρνουν στην ελληνική αγορά, την απόλαυση του αυθεντικού espresso μέσα από τη νέα τους κατηγορία Espresso Capsules, στις οποίες η γεύση και το άρωμα του αυθεντικού καφέ σε κατακλύζουν.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ chef Ντίνα Νικολάου εμπνέεται από το Samos Nectar του ΕΟΣ Σάμου και δημιουργεί ένα «ερωτεύσιμο» γλυκό
Η ημέρα η οποία αφιερώνεται εδώ και χρόνια στον έρωτα, αποτέλεσε την αφορμή ώστε η διακεκριμένη σεφ Ντίνα Νικολάου να «εμπνευστεί» από την ερωτεύσιμη ποιότητα και αγαπημένη γεύση των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου προτείνοντας ένα σαγηνευτικό επιδόρπιο: Στρούντελ μπακλαβά με σοκολάτα και σιρόπι από το λιαστό, παλαιωμένο, υπέροχο Samos Nectar.
Διαβαστε ΠερισσοτεραGourmet Τσικνοπέμπτη @εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki
H Wine Plus μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.
Διαβαστε ΠερισσοτεραWine Club THESSALONIKI’96: «Εξαιρετικά & Εκπληκτικά Syrah»
Η καλλιέργεια του Syrah στην Ελλάδα ξεκίνησε στις αρχές του ’90 από τη Μακεδονία και πλέον έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα, σε Θράκη, Θεσσαλία, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα και Κρήτη.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑπό την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Φλεβάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
Ο Φεβρουάριος, ο δεύτερος μήνας του χρόνου, μας προσφέρει ένα γεμάτο καλάθι με φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Μπορούμε να απολαύσουμε και τις 29 ημέρες του, διαλέγοντας προσεκτικά τα φρέσκα του, εμπλουτίζοντας την διατροφή μας με υγεία αλλά και υπέροχες γεύσεις. Η Ελληνικά Κελλάρια προτείνει υπέροχα ξηρά και γλυκά κρασιά από την πλούσια γκάμα της, για να συνοδεύσετε τα φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα του Φλεβάρη.
Διαβαστε ΠερισσοτεραIspirazione Italiana: Νέα σειρά καφέ με άρωμα Ιταλίας
Η Nespresso παρουσιάζει τη νέα σειρά καφέ, Ispirazione Italiana, που απονείμει φόρο τιμής στην Ιταλία καθώς εμπνέεται από την κουλτούρα και τις παραδόσεις της Ρώμης, της Φλωρεντίας, του Παλέρμο, της Νάπολη, της Γένοβας και της Βενετίας.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ HELL ENERGY παρουσιάζει 2 νέες Ice Cool, limited edition γεύσεις για φέτος το χειμώνα!
Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, παρουσιάζει 2 νέες limited edition γεύσεις για φέτος το χειμώνα. Οι νέοι συνδυασμοί από τις αγαπημένες γεύσεις σταφύλι-κεράσι...
Διαβαστε ΠερισσοτεραΗ 2η Rosé Grand Tasting στο Makedonia Palace
H 2η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki θα φέρει και πάλι… την άνοιξη των ροζέ κρασιών στην πόλη!
Διαβαστε Περισσοτερα