Γεύση – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Γεύση

Γευστικά Νέα

Wine plus: Ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα από τον Λίβανο στο εστιατόριο Chan

Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο εστιατόριο Chan στο The Met Hotel, ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο...

Διαβαστε Περισσοτερα

Saint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου!

Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου...

Διαβαστε Περισσοτερα

Από την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Γενάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν

Ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει μαζί του αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ακόμα και σε αυτόν που σχετίζεται με τη γαστρονομία και τις μαγειρικές μας συνήθειες.

Διαβαστε Περισσοτερα

Wine plus: «Αμύνταιο. Μια up & coming αμπελουργική περιοχή!»

Η αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου είναι η βορειότερη και η πιο ψυχρή της Ελλάδας.... Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 20.00, στην πρώτη συνάντηση του Wine Club για τη νέα χρονιά θα περιπλανηθούμε νοερά σε αμπελώνες και οινοποιεία στη ζώνη του Αμυνταίου.

Διαβαστε Περισσοτερα

Το Chivas - The Blend για δεύτερη φορά στην Ελλάδα!

Το Chivas Regal διοργάνωσε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Chivas - The Blend: μια μοναδική γιορτή του Scotch whisky, με στόχο να μυήσει τον κόσμο στην τέχνη του blending. Και μάλιστα, μετά την Αθήνα, το Chivas – The Blend επισκέφτηκε για πρώτη φορά τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα!

Διαβαστε Περισσοτερα

Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού

Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!

Διαβαστε Περισσοτερα
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Η 2η Rosé Grand Tasting στο Makedonia Palace
29/01/2020

Η 2η Rosé Grand Tasting στο Makedonia Palace

H 2η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki θα φέρει και πάλι… την άνοιξη των ροζέ κρασιών στην πόλη!

Διαβαστε Περισσοτερα
Wine plus: Ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα από τον Λίβανο στο εστιατόριο Chan
24/01/2020

Wine plus: Ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα από τον Λίβανο στο εστιατόριο Chan

Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο εστιατόριο Chan στο The Met Hotel, ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο...

Διαβαστε Περισσοτερα
Saint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου!
24/01/2020

Saint Tryphon Festival με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου!

Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου...

Διαβαστε Περισσοτερα
Από την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Γενάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν
23/01/2020

Από την Ελληνικά Κελλάρια: Τα Φρέσκα του Γενάρη και τα κρασιά που τους ταιριάζουν

Ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει μαζί του αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ακόμα και σε αυτόν που σχετίζεται με τη γαστρονομία και τις μαγειρικές μας συνήθειες.

Διαβαστε Περισσοτερα
Wine plus: «Αμύνταιο. Μια up & coming αμπελουργική περιοχή!»
21/01/2020

Wine plus: «Αμύνταιο. Μια up & coming αμπελουργική περιοχή!»

Η αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου είναι η βορειότερη και η πιο ψυχρή της Ελλάδας.... Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 20.00, στην πρώτη συνάντηση του Wine Club για τη νέα χρονιά θα περιπλανηθούμε νοερά σε αμπελώνες και οινοποιεία στη ζώνη του Αμυνταίου.

Διαβαστε Περισσοτερα
Ο ΕΟΣ Σάμου και η chef Ντίνα Νικολάου προτείνουν για το τραπέζι μας!
16/01/2020

Ο ΕΟΣ Σάμου και η chef Ντίνα Νικολάου προτείνουν για το τραπέζι μας!

Μία υπέροχη συνταγή: Τερίνα κοτόπουλου με cranberries και Samos Anthemis, από τον ΕΟΣ Σάμου και τη chef Ντίνα Νικολάου.

Διαβαστε Περισσοτερα
Βραβεία True Leaders: Πραγματικός ηγέτης η alfa!
14/01/2020

Βραβεία True Leaders: Πραγματικός ηγέτης η alfa!

Με την ανάδειξή της σε Πραγματικό Ηγέτη, στην τελική κατάταξη του έγκριτου θεσμού True Leaders της ICAP, που επιβραβεύει τις πλέον αξιόλογες και δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, η alfa...

Διαβαστε Περισσοτερα
Το Chivas – The Blend για δεύτερη φορά στην Ελλάδα!
09/01/2020

Το Chivas - The Blend για δεύτερη φορά στην Ελλάδα!

Το Chivas Regal διοργάνωσε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Chivas - The Blend: μια μοναδική γιορτή του Scotch whisky, με στόχο να μυήσει τον κόσμο στην τέχνη του blending. Και μάλιστα, μετά την Αθήνα, το Chivas – The Blend επισκέφτηκε για πρώτη φορά τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα!

Διαβαστε Περισσοτερα
Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας
31/12/2019

Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας

Μία εύκολη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι μας και όχι μόνο. Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας! Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!

Διαβαστε Περισσοτερα
Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα ‘gastrique’ πορτοκάλι και πουρέ φασολιού
30/12/2019

Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού

Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!

Διαβαστε Περισσοτερα
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10