Γευστικά Νέα
Ανφάν Γκατέ Life is a circus στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
To Ανφάν Γκατέ, αλλάζει τη ματιά του για τη ζωή και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες Life is a circus! Αφού η ίδια η ζωή όπως αποδεικνύεται είναι ένα τσίρκο, γιατί να στεναχωριόμαστε;
Διαβαστε Περισσοτερα"Kritikos Port" Νέα είσοδος στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης
Νέο εγχείρημα για το πολυβραβευμένο και καταξιωμένο στις συνειδήσεις των απανταχού γκουρμέ, Kritikos Gallery & Restaurants. Στη Νίκης 3, στη Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί το νέο τους εστιατόριο, Kritikos Port.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΣτήθος κόκορα cacciatore και πατάτες gremolata
Η συνταγή "Στήθος κόκορα cacciatore και πατάτες gremolata" για ένα εξαιρετικά νόστιμο ιταλικό πιάτο από τον executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρη Τσανανά και τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΔύο επιπλέον γυάλινα περίπτερα εγκαταστάθηκαν στη Νέα Παραλία
Δύο επιπλέον γυάλινα περίπτερα στη Νέα Παραλία ήρθαν να συμπληρώσουν την τετράδα! Μετά το άνοιγμα των δύο περιπτέρων στην καρδιά της Νέας Παραλίας τη τετράδα έρχονται να συμπληρώσουν το Openheart & Warmheart!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΓιορτάστε την Banana Lovers Day με λατρεμένες συνταγές
Η Chiquita καλεί όλους όσους λατρεύουν τις μπανάνες να γιορτάσουν την Banana Lovers Day! Την μοναδική αυτή ημέρα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Αυγούστου
Διαβαστε ΠερισσοτεραΨητό γλειφιτζούρι παρμεζάνα
Η συνταγή για ένα πανεύκολο, διασκεδαστικό finger food, "Ψητό γλειφιτζούρι παρμεζάνα" από τον chef Κώστα Αραμπτατζή και τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑρχαιρεσίες στη Συντεχνία Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών
Ο Μ. Παπαδόπουλος, πρόεδρος, εκ νέου, στη Συντεχνία Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών. Στο τιμόνι της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης βρίσκεται, εκ νέου, για τέταρτη συνεχή θητεία, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, ο Μακάριος Παπαδόπουλος. Στις εκλογές της Συντεχνίας, όπως και στη γενική συνέλευση, που προηγήθηκε, δυναμικό ήταν το παρών των μελών αποδεικνύοντας την αποδοχή που χαίρει το συνδικαλιστικό όργανο.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΒραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020
Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020. Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20. Την υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης! Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς. Σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΘαλασσινά και κρασί
Θαλασσινά και κρασί.Το πάντρεμα του κρασιού με τα εδέσματα, όμοια με οποιονδήποτε γάμο, μπορεί να στηρίζεται στον έρωτα, στη λογική, στο αμοιβαίο ενδιαφέρον, στην κατανόηση... Διαβάστε ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε ανάμεσα στους υφάλους των θαλασσινών σχέσεων.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΟ βιολογικός κύκλος του αμπελιού
Με τον όρο «βιολογικός κύκλος» του αμπελιού περιγράφονται τα στάδια από τα οποία περνά το αμπέλι για να δώσει εμπορεύσιμο προϊόν.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑνφάν Γκατέ Life is a circus στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
To Ανφάν Γκατέ, αλλάζει τη ματιά του για τη ζωή και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες Life is a circus! Αφού η ίδια η ζωή όπως αποδεικνύεται είναι ένα τσίρκο, γιατί να στεναχωριόμαστε;
Διαβαστε Περισσοτερα"Kritikos Port" Νέα είσοδος στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης
Νέο εγχείρημα για το πολυβραβευμένο και καταξιωμένο στις συνειδήσεις των απανταχού γκουρμέ, Kritikos Gallery & Restaurants. Στη Νίκης 3, στη Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί το νέο τους εστιατόριο, Kritikos Port.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΣτήθος κόκορα cacciatore και πατάτες gremolata
Η συνταγή "Στήθος κόκορα cacciatore και πατάτες gremolata" για ένα εξαιρετικά νόστιμο ιταλικό πιάτο από τον executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρη Τσανανά και τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΔύο επιπλέον γυάλινα περίπτερα εγκαταστάθηκαν στη Νέα Παραλία
Δύο επιπλέον γυάλινα περίπτερα στη Νέα Παραλία ήρθαν να συμπληρώσουν την τετράδα! Μετά το άνοιγμα των δύο περιπτέρων στην καρδιά της Νέας Παραλίας τη τετράδα έρχονται να συμπληρώσουν το Openheart & Warmheart!
Διαβαστε ΠερισσοτεραΓιορτάστε την Banana Lovers Day με λατρεμένες συνταγές
Η Chiquita καλεί όλους όσους λατρεύουν τις μπανάνες να γιορτάσουν την Banana Lovers Day! Την μοναδική αυτή ημέρα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Αυγούστου
Διαβαστε ΠερισσοτεραΨητό γλειφιτζούρι παρμεζάνα
Η συνταγή για ένα πανεύκολο, διασκεδαστικό finger food, "Ψητό γλειφιτζούρι παρμεζάνα" από τον chef Κώστα Αραμπτατζή και τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΑρχαιρεσίες στη Συντεχνία Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών
Ο Μ. Παπαδόπουλος, πρόεδρος, εκ νέου, στη Συντεχνία Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών. Στο τιμόνι της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης βρίσκεται, εκ νέου, για τέταρτη συνεχή θητεία, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, ο Μακάριος Παπαδόπουλος. Στις εκλογές της Συντεχνίας, όπως και στη γενική συνέλευση, που προηγήθηκε, δυναμικό ήταν το παρών των μελών αποδεικνύοντας την αποδοχή που χαίρει το συνδικαλιστικό όργανο.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΒραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020
Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020. Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20. Την υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης! Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς. Σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΘαλασσινά και κρασί
Θαλασσινά και κρασί.Το πάντρεμα του κρασιού με τα εδέσματα, όμοια με οποιονδήποτε γάμο, μπορεί να στηρίζεται στον έρωτα, στη λογική, στο αμοιβαίο ενδιαφέρον, στην κατανόηση... Διαβάστε ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε ανάμεσα στους υφάλους των θαλασσινών σχέσεων.
Διαβαστε ΠερισσοτεραΟ βιολογικός κύκλος του αμπελιού
Με τον όρο «βιολογικός κύκλος» του αμπελιού περιγράφονται τα στάδια από τα οποία περνά το αμπέλι για να δώσει εμπορεύσιμο προϊόν.
Διαβαστε Περισσοτερα