Μία εύκολη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι μας και όχι μόνο. Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας!
Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Μία εύκολη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι μας και όχι μόνο. Αγριογούρουνο κρασάτο με πουρέ σελινόριζας!
Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!
Η γαλλική παράδοση ελληνοποιημένη στο γιορτινό μας τραπέζι. Φιλέτο στήθος πάπιας με σάλτσα 'gastrique' πορτοκάλι και πουρέ φασολιού. Μια ξεχωριστή συνταγή που μας προτείνουν τα ζυθεστιατόρια Ζύθος και Dore Ζύθος!