Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Πολιτική ιδιωτικότητας

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας.

Η παρούσα Πολιτική έχει υιοθετηθεί από την εταιρεία με την επωνυμία SULILLARI SP. KRISTINA, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, με τον διακριτικό τίτλο ORATHESS.GR, η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από την Σουλιλάρη Χριστίνα η οποία και είναι ο υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε. Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: ΚΑΘ.ΡΩΣΣΙΔΟΥ 56 – Τ.Κ. 55131 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΦΜ 119141715, ΔΟΥ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Η εταιρεία μας είναι αρμόδια να σας προστατεύει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το  ORATHESS.GR ως απλός χρήστης, είτε ως καταναλωτής-αγοραστής, είτε ως Μέλος και να σας ενημερώνει για όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του νέου GDPR που εφαρμόζεται από την 25η Μαΐου 2018 σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Κατά την επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και εν όψει της παροχής από το  ORATHESS.GR των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω αυτού, είναι πιθανό να τους ζητηθεί να δηλώσουν στοιχεία που τους αφορούν (πχ όνομα, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από χρήστες οπουδήποτε στις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι εφαρμοστέοι νόμοι. Προσωπικά δεδομένα χρηστών που ζητούνται από το ORATHESS.GR  περιορίζονται σε πληροφορίες απαραίτητες για την διενέργεια διαγωνισμών ή άλλων προωθητικών ενεργειών, αποστολή Newsleeters και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και του ν. 3471/2006 που αφορά την προστασία δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά.

To ORATHESS.GR διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους ενεργούς χρήστες με ενημερωτικό email, τηλεφωνικό μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση . Ο χρήστης μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα ενημερωτικών email με ένα click στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ενημερωτικό email.

Το ORATHESS.GR μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικιοθελώς, για τους εξής σκοπούς:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ πληροφόρηση για νέες προωθητικές ενέργειες, συμμετοχή σε διαγωνισμούς,ενημερώσεις κλπ).
  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.
  • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα δώρα και υπηρεσίες του  ORATHESS.GR και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες συλλέχθηκαν.
  • για την ενημέρωση των χρηστών για τις νέες προτάσεις του ORATHESS.GR μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την ενημέρωση των χρηστών του ORATHESS.GR για διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων πελατών του ORATHESS.GR από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών.
  • για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες, μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του ORATHESS.GR
  •  Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικιοθελώς από χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το ORATHESS.GR σε Αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτήν για τον οικείο σκοπό.

Κάτοχος και υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι το ORATHESS.GR στην έδρα του οποίου θα είναι εγκατεστημένο και το ανωτέρω αρχείο.

Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων που θα παρέχουν οι χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι μόνον το  ORATHESS.GR η οποία δύναται να τα διαβιβάσει σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης των συναλλακτικών της σχέσεων με τους εν λόγω χρήστες, όπως και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εφόσον ο χρήστης/επισκέπτης έχει συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συγκατατεθεί στην αποστολή σ’ αυτόν ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού, το ORATHESS.GR δύναται, μετά από ενημέρωση του χρήστη/επισκέπτη, να ανακοινώνει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων που αυτοί προσφέρουν, καθώς και σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ή άλλη παρεμφερή δραστηριότητα.

Οι χρήστες που έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα το ORATHESS.GR έχουν τα εξής δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή του ORATHESS.GR.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν.
  • Το δικαίωμα πληροφόρησης για (α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, (β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, (γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών (γ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους, (δ) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, (ε) κατά περίπτωση την διόρθωση, τη διαγραφή, ή την δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν. 2472/1997.
  • Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς όμως αναδρομικό αποτέλεσμα.
  • To δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.
  • Τη διόρθωση ή διαγραφή αυτών και περιορισμού της επεξεργασίας

Το ORATHESS.GR τηρεί όλες τις από τον νόμο επιβαλλόμενες υποχρεώσεις της. Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής από το ORATHESS.GR του ως άνω ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού. Για να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης που του παρέχει ο ν. 2472/1997 ο φορέας το προσωπικών δεδομένων πρέπει να ζητήσει εγγράφως από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, την δέσμευσή τους, την μη διαβίβασή τους, ή την διαγραφή τους.

Εάν ο χρήστης/επισκέπτης γνωστοποιεί αυτοβούλως ο ίδιος τα προσωπικά ή ευαίσθητά του δεδομένα μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι το  ORATHESS.GR δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το ORATHESS.GR δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στο ORATHESS.GR καθώς και για το δικαίωμά του υποβολής των δεδομένων αυτών.

Το  ORATHESS.GR αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική της είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.

Αποστολή newsletter 

Για την αποστολή των newsletters, και για την προστασία των δεδομένων σας, εμπιστευόμαστε και συνεργαζόμαστε με την πλατφόρμα  (MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE,  Suite 5000, Atlanta, GA 30308,www.mailchimp.com, MOSS No. EU 826 477 914) στο οποίο δίνουμε με τη συγκατάθεσή σας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για την αποστολή των newsletters σύμφωνα τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου του.

Μπορείτε να ασκήσετε κατά περίπτωση, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των ΔΠΧ απευθείας μέσα από το προφίλ Χρήστη σας ή να το ζητήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@orathess.gr Στην τελευταία περίπτωση, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός τριάντα (30) ημερών, ενημερώνοντας σας γραπτώς, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ( Ε.Ε. 679/2016).

Σε κάθε περίπτωση έχετε δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3 Αθήνα 11523, τηλ.210 6475600 E-mail contact@dpa.gr  (εναλλακτικά:  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα )